محل تبلیغات شما

آینده كارخانجات جوجه كشی

با توجه به رشد نسبتا سریع جوجه های گوشتی ، پس از تولد ، امروزه نقش كارخانجات جوجه كشی پر اهمیت تر و حیاتی تر از گذشته می باشد.در واقع تولید جوجه از زمانی شروع می شود كه تخم مرغ نطفه دار تولید می گردد ، بدین ترتیب جوجه ها حدود یك سوم از عمر خود را در ماشینهای جوجه كش می گذرانند. 
جوجه های گوشتی سریع الرشد نزدیك به 42 روز و یا كمتر به وزن مطلوب می رسند.حال با توجه به این مدت نسبتا كم نقش ماشینهای جوجه كشی روز بروز پر اهمیت تر می شود.آقای دكتر Donna در مقاله ای برای نشریه Poultry Digest انتظارات خود را از ماشینهای جوجه كشی برای رشد چنین جوجه هایی تشریح می نماید.آقای دكتر كریس ویلیام ، در مورد انتظاراتش از كارخانه جوجه كشی در آینده ، مقاله ای در مركز مطالعات جوجه كشی و تولید جوجه U.S.P.EA ارایه نمود.بعضی از این فعالیتها در خارج از كشور آمریكا توسط شركتهای مرغداری در حال انجام است كه همه آنها به جمع آوری سریع تخم مرغهای نطفه دار و خنك كردن آنها در مزرعه شروع می شود.این فعالیتها موجب می گردد كه تمام جنین ها وقتی در دستگاههای جوجه كشی چیده می شوند از نظر رشد در مرحله جنینی وضعیت یكسانی داشته باشند.او توضیح می دهد كه جمع آوری تخم مرغهای قابل جوجه كشی یكبار صبح و یكبار بعداز ظهر موجب می گردد كه تخم مرغی كه در ساعت 9 صبح تولید شده است ، قبل از جمع آوری تا حدی جنین آن رشد كرده باشد.چیدن تخم مرغها بر اساس اندازه آنها كمك زیادی به یكنواختی گله می نماید و این اجازه  را به پرورش دهنده میدهد كه درجه حرارت سالن خود را بر اساس وزن جوجه ها تنظیم نماید.او گفت جوجه های ریز نیاز به سالن گرمتری دارند تا جوجه های درشت و به عبارت دیگر احتیاجات حرارتی جوجه ها و پولت های ریز در هفته اول با احتیاجات حرارتی جوجه های درشت فرق میكند. 
طبق اظهارات ویلیام در حال حاضر در اروپا خیلی از كمپانی ها تخم مرغها را قبل از چیدن در جوجه كشی درجه بندی می كنند .جمع آوری سریع و سرد كردن تخم مرغهای نطفه دار و درجه بندی كردن آنها بر اساس اندازه و چیدن آنها در دستگاه جوجه كشی بر همین اساس موجب یكنواختی بسیار خوب گله تولیدی می گردد. 
قدم بعدی حذف نقاط گرم در دستگاه جوجه كشی می باشد ، شاید كنترل  دقیق شرایط محیطی در دستگاههای جوجه كشی تك سن قابل دسترس باشد.به نظر ایشان دستگاههای جوجه كشی تك سن امروزه در اروپا بصورت عمومی مورداستفاده قرار می گیرد وتحقیقات ثابت كرده است كه این دستگاهها درصد جوجه در آوری بهتری را دارا می باشند.هماهنگ كاركردن تمام این فاكتورها می تواند در دقیق بودن زمان جوجه در آوری موثر باشد و هر چقدر زمان جوجه در آوری مطلوب و دقیق و به موقع باشدجوجه ها سریع به آب و دان خواهند رسید و در نهایت موجب بهبود عملكرد گله خواهند شد.تخم مرغهای قابل جوجه كشی قبل از نوك زنی از ستر به هچر نقل می شوند.آقای ویلیام می گوید كه او پیش بینی می كند كه هچر و ستر به خاطر مسایل بهداشتی همیشه دو قسمت جداگانه كارخانه جوجه كشی باقی خواهند ماند.عمل انتقال برای تخم مرغها در روز و برای تخم بوقلمونها در روز 25 انجام میپذیرد.زمان نقل از ستر به هچر فرصت مناسبی برای واكسیناسیون جنینی به وجود می آید. 
آقای ویلیام نحوه كار دستگاههای اتوماتیك تخم مرغ را در جوجه كشی های آینده توضیح میدهد.نخست تخم مرغها توسط گاری ستر به محوطه تخلیه منتقل میشوند.سپس یك سیستم اتوماتیك تخم مرغها را از گاری ستر تخلیه و آنها را در اختیار وسیله ای قرار میدهد كه تخم مرغهای جنین زنده را جدا میكند.این كار به وسیله درجه حرارت تخم مرغهای جنین زنده قابل تفكیك است چون تخم مرغهای جنین زنده دارای دمای بالائی بوده و گرما دفع میكنند.تخم مرغهای جنین مرده توسط گاری ستر به محل تخلیه منتقل و جزو ضایعات خارج می شوند.با استفاده از این سیستم تخم مرغهای جنین مرده در هر دو حالت یعنی در زمان واكسیناسیون و در زمان هچ كاهش میابد و كارخانه جوجه كشی هم میتواند تعداد هچرها را با توجه به درصد جوجه در آوری در نظر داشته باشد یعنی با توجه به اینكه فقط تخم مرغهای جنین زنده به هچر منتقل می شوند نیاز كارخانه جوجه كشی به دستگاه هچر كمتر از تعداد تخم مرغ چیده شده خواهد بود. 
تخم مرغهایی كه دارای جنین زنده هستند قبل از آماده شدن برای واكسیناسیون دقیقا ضد عفونی می شوند ضد عفونی تخم مرغها در این مرحله هدفی را كه یك پزشك قبل از تزریق محل مورد نظر را با پنبه الكل ضدعفونی میكند دنبال میكند.ضدعفونی كردن تخم مرغها موجب كاهش سطح عوامل بیماری زایی مثل سالمونلا ، كامپیلو باكترها در موقع تحویل جوجه ها به مزارع میگردد از این تخم مرغها می توان مقدار كمی از مایع داخل تخم مرغ را بیرون كشیده و از آن ، جهت تعیین جنسیت جوجه و ارزیابی سلامتی جوجه استفاده كرد سلامتی گله ما در نیز با توجه به آنتی بادی موجود در تخم مرغ قابل تشخیص است تخم مرغها تا تعیین جنس جنین نگهداری میشوند وسپس با توجه به جنس جدا سازی میگردند جوجه خروسها و جوجه مرغها با توجه به جنس آنها ممكن است برنامه واكسینا سیون جداگانه ای داشته باشند و در مرغهای تخم گذار لازم است جوجه خروسها معدوم شوند.یكی از كمپانی های اروپائی در سال 2001 امتیاز این كار یعنی عملیات تعیین جنسیت جنین را بدست آورد.كمپانی فوق اعلام كرده كه با استفاده از مقدار كمی از نمونه (محتویات تخم مرغ در زمان انتقال)قادر است با دقت صددرصد نسبت به جدا سازی جنس جوجه ها قبل از تولد اقدام نمایند تعیین جنس جوجه ها در حال حاضر بصورت دستی برای مرغهای تخم گذار –مرغهای مادر و بوقلمونها انجام میشود با استفاده از این روش به راحتی می توان نسبت به تعیین جنس جوجه های گوشتی نیز اقدام كرد.جوجه كشی های جدید باید طوری طراحی شوند كه بتوان این وسایل (Biomass) در آنها تعبیه شود ، ارجحیت یا مزایای تعیین جنسیت در طیور گوشتی در این است كه علاوه بر اینكه موجب یكنواختی گله می شود در عین حال عملكرد نیز بهبود می یابد.واكسیناسیون می تواند پس از تعیین جنسیت و حذف تخم مرغهای جنین مرده صورت پذیرد با این روش جوجه ها به موقع واكسینه شده و آماده پرورش خواهند شد و هزینه واكسن برای تخم مرغهای جنین مرده نیز از بین میرود.بیش از 80% از هشتاد بیلیون جوجه گوشتی كه در آمریكای شمالی تولید میشود بر علیه بیماری مارك به شكل فوق یعنی واكسیناسیون جنینی واكسینه میشود واكسیناسیون جنینی بر علیه بیماری گامبورو نیز در حال حاضر قابل دسترسی است بعضی از كمپانیها در حال حاضر روی واكسن كوكسیدیوز به روش فوق در شرایط مزرعه كار می كنند.ویلیام پیش بینی می كند كه در آینده توان آن را خواهیم داشت كه بتوانیم جنین را بر علیه انواع باكتریها از طریق كیسه هوایی واكسینه كنیم كه جنین در زمان نوك زدن بتواند مقداری از باكتری را بلع كرده و به این طریق واكسینه شود در نهایت چنانچه واكسیناسیون قبل از جوجه در آوری امكان پذیر گردد ، جوجه ها بلافاصله پس از تولد امكان ارسال به مزرعه را خواهند داشت زیرا كلیه كارها قبلا در دوره جنینی انجام شده و چون جوجه ها قبلا واكسینه شده اند بنابراین می توان سینی های هچر را بعنوان جعبه های جوجه مورد استفاده قرار دارد.جوجه كشی های آینده مطمئنا بیشتر اتوماتیك خواهند شد و این امكان را از طرفی به صنعت مرغداری خواهند داد كه مراحل مختلف كارخانه جوجه كشی را به خوبی كنترل نموده ، با توجه به پتانسیل ژنتیكی بسیار بالای آمیخته های امروزی  راندمان تولید بالاتر خواهد رفت.در پایان یادتان باشد جوجه كشی محلی است كه جوجه های گوشتی یك سوم عمر خود را در آن محل میگذرانند.

اندونوکلئازهای محدودکننده و آنزیم های برشی Rnase

آینده كارخانجات جوجه كشی

نقش دولت دربرنامه های كنترل و مبارزه و امنیت زیستی بیماریهای طیور

جوجه ,تخم ,كشی ,كه ,های ,جنین ,جوجه كشی ,تخم مرغهای ,تخم مرغها ,جوجه ها ,مرغهای جنین

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Carla's collection wahcalanzo Arthur's info مبارزه با جنبش شیطان John's game علمی_پزشکی Cheap NFL Pittsburgh Steelers Jerseys, You Must Take It Home. اخبار فناوری و تکنولوژی siporhoca writerreikab